Activiteiten - Ambachtshal Soest

Activiteiten

2022

Zaterdag 2 april is er een open dag in de Ambachtshal.  10:00 – 16:00 uur

Als je aan komt bij de Ambachtshal staat er gelijk een leuke foodtruck van Suz-zen voor de deur en terwijl je een kopje koffie drinkt kunnen de kleintjes op het springkussen of een kleurplaat kleuren binnen bij Suz-zen.

Bij de Bianca’s haarsalon kun je veren in het haar laten zetten. Ibiza Feathers. Bianca heeft besloten om zaterdag iedereen te knippen voor slechts 20,00 euro.

Marina van sunshine visagie is een expert in grimeren en visagie. Bij haar kun je een glitter tattoo laten plaatsen. Cool toch?

Mariska’s chocoladehuisje is er ook en zij laat je heerlijke chocola proeven die ze zelf heeft gemaakt. Homemade!En natuurlijk nemen zij voor de Pasen een groot assortiment Paaschocolade mee!!!

Verwennen en ontmoeten is het thema van deze dag en daar draagt de oliecoach Luciana een steentje aan bij . Kom ruiken wat haar etherische olien allemaal voor je doen.

Neem je eigen potje mee en laat deze vullen bij Whellsoap met magnesium. Zo fijn voor je lichaam. Ja , zij zijn er ook. Super tof!

Naast dit alles voor je lijf en mind is er ook nog veel te zien  voor je interieur. Er is een woonkamer ingericht met allemaal vintage spulletjes die je kunt kopen.

En we hebben een primeur! Corine van der Werff (kunstenares) komt met haar zelf ontworpen designlampen. Elke lamp is uniek. Ze staan mooi te shinen bij het houten vloeren paleis.

Hout hoort bij de Ambachtshal en Vertrouwd hout  weet daar wel raad mee. Hij heeft prachtige oplossingen met houten planken voor de badkamer, woonkamer , kinderkamer. Tafels die je zelf op maat kunt laten maken.

Maaike van Oltskoel laat haar unieke commodes en kasten zien en als je wil dan maakt ze een speciale kast of commode voor jou. Kies je eigen knopjes en kleur en voila je hebt een uniek exemplaar!

Heb je nog niet genoeg inspiratie voor je tuin dan komt dat goed uit want er is een ontwerpwedstrijd waarbij je een advies van Lotte kunt winnen. Zij kan je alles vertellen om je tuin groener en biodiverser te maken.

Zoek je een leuk en persoonlijk kado voor een vriend of vriendin dan kun je zaterdag terecht bij  Made by deb . Zeker even kijken bij haar!

Krijg je tussendoor trek dan loop je even naar de foodtruck van Suz-zen voor een lekkere hotdog of wafel.

Bij ons kriebelt het enorm en we hebben er zin in en hoop jullie ook ! Alles wordt omlijst met muziek van onze zangcoach Jasmijn Hendriks.

Namens alle bewoners en gasten ….. Tot zaterdag !

 

2021

U kunt weer, zonder afspraak, op bezoek komen in de Ambachtshal. Benieuwd naar de huidige bewoners en openingstijden? Bekijk deze hier.

Graag tot ziens, in de Ambachtshal.

2019

SUUS verkoopt!
Afgelopen

1x per maand op een zaterdag komt SUUS verkoopt in de Ambachtshal om tweedehands kinderkleding te verkopen. Hartstikke leuk natuurlijk! Zet het dus snel in je agenda!

2018

rode loperdag
15/11: Rode Loperdag

15 november is het dan zover, de Rode Loperdag Regio Amersfoort! En wij doen er ook aan mee! De Rode Loperdag is een netwerkprogramma dat is bedoeld om de regio beter te leren kennen, elkaar te informeren en te inspireren. Lees meer

22/09-23/09: Doe het lekker zelf!

Voor de eerste keer organiseren wij van de Ambachtshal ‘Doe het lekker zelf!’ Twee dagen lang zullen er binnen én buiten demonstraties en ambachtelijke activiteiten voor jong en oud zijn!

 

Opening Ambachtshal

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00

Copyright © 2024 Ambachtshal.nl