Nieuwe vloer of renovatie? - Ambachtshal Soest

Nieuwe vloer of renovatie?

Als jarenlang intensief gebruik zijn sporen heeft nagelaten op uw vloer, kunt u er voor kiezen om een nieuwe vloer te laten leggen. Toch is dit niet altijd nodig; u kunt uw vloer namelijk ook laten renoveren.

Wat is een vloerrenovatie?

Bij een vloerrenovatie zorgen we er voor dat uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien! De vloer wordt stofvrij geschuurd met een professionele schuurmachine en evt. beschadigde vloerdelen worden vervangen. Daarna voorzien we de vloer van een nieuwe afwerkingslaag, die uw vloer zal beschermen.

“Wanneer u nog steeds tevreden bent met uw vloer, kunt u beter kiezen voor een renovatie”

Nieuw of renoveren?

De keuze tussen een nieuwe vloer en een renovatie kan best lastig zijn. Helaas is er niet één antwoord op de vraag wat de beste oplossing is. Dit is per situatie verschillend en afhankelijk van diverse factoren.

Persoonlijke voorkeur

Als u al jarenlang dezelfde vloer heeft, kan het zijn dat u toe bent aan iets nieuws. Wat u vroeger mooi vond en wat toen de beste oplossing leek te zijn, kan nu wel totaal uit de mode zijn. Wanneer een vloer niet meer voldoet aan uw huidige wensen is een nieuwe vloer een betere oplossing.

Het tegenovergestelde is natuurlijk ook mogelijk. Waneer u een tijdloze vloer hebt waar u nog steeds erg tevreden mee bent, kunt u beter kiezen voor een renovatie. Na een vloerrenovatie kunt u weer jarenlang genieten van uw vloer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opening Ambachtshal

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00

Copyright © 2024 Ambachtshal.nl