Mooie, lichte ruimte van 30 m2 te huur!

Als startende ondernemer op zoek naar een eigen ruimte waar je jouw ambachtelijk vak kan uitoefenen? Dan is de Ambachtshal misschien wel iets voor jou! Wij hebben namelijk een mooie, lichte ruimte van 30 m2 te huur aan de voorkant van het pand, gericht op de weg. Dus iedereen die langs rijdt ziet jouw bedrijf direct šŸ˜‰

Beoefen jij een ambachtelijk vak, zoals een kapsalon of barbershop, en ben je geĆÆnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar info@ambachtshal.nl!

EĆ©n gedachte over “Mooie, lichte ruimte van 30 m2 te huur!”

  1. Hi Ambachtshal-medewerkers,

    Yes een ruimte vrij! Ik ben zeer geĆÆnteresseerd om een ruimte te huren in de Ambachtshal. Officieel hoef ik pas vanaf september een kantoorruimte, maar als er nu een mooie mogelijkheid is dan overbrug ik deze periode graag al met een mooie ruimte bij jullie. Op het eerste gezicht is mijn business, recruitment, totaal niet ambachtelijk maar ik zou mezelf wel graag als innovatief en vernieuwend omschrijven. In het verleden heb ik wel geonderneemt in deze tak, dus voel me stiekem wel verbonden met de Ambachtshal-ondernemers. Nu wil ik mij helemaal focussen op (creatieve) startende ondernemers die zo hard groeien met hun bedrijf dat ze personeel nodig hebben maar hier dit eigenlijk hun expertise niet is. Ik begin met recruitment, maar de mogelijkheden zijn hopelijk eindeloos en creatief. Graag kom ik in contact met jullie om de opties te bespreken. Met vriendelijke groet, Britt Sporkslede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *