In gesprek met ... - In gesprek met ondernemers in de Ambachtshal

In gesprek met …

In de serie: ‘In gesprek met …’ gaan wij in gesprek met de ondernemers gevestigd in de Ambachtshal. Wie zijn de personen achter de ondernemingen en waarom doen zij wat zij doen? Deze week zijn wij in gesprek gegaan metIn de serie: ‘In gesprek met …’ gaan wij in gesprek met de ondernemers gevestigd in de Ambachtshal. Wie zijn de personen achter de ondernemingen en waarom doen zij wat zij doen? Deze week zijn wij in gesprek gegaan met Jan de Vries van De Vries Haarden & Kachels. Lees het hele interview hier.

In de serie: ‘In gesprek met …’ gaan wij in gesprek met de ondernemers gevestigd in de Ambachtshal. Wie zijn de personen achter de ondernemingen en waarom doen zij wat zij doen? Deze week zijn wij in gesprek gegaan met Matthias van Vertrouwd Hout MB. Lees het hele interview hier.

 

In de serie: ‘In gesprek met …’ gaan wij in gesprek met de ondernemers gevestigd in de Ambachtshal. Wie zijn de personen achter de ondernemingen en waarom doen zij wat zij doen? Deze week zijn wij in gesprek gegaan met Marina van Sunshine make-up & hair.  Lees  het  hele  interview  hier.

 

In de serie: ‘In gesprek met …’ gaan wij in gesprek met de ondernemers gevestigd in de Ambachtshal. Wie zijn de personen achter de ondernemingen en waarom doen zij wat zij doen? Deze week zijn wij in gesprek gegaan met Textielatelier PastZo, dit is een van de dagbestedingen van stichting Amerpoort die gevestigd is in de Ambachtshal. Lees het hele interview hier.

 

In de serie: ‘In gesprek met …’ gaan wij in gesprek met de ondernemers gevestigd in de Ambachtshal. Wie zijn de personen achter de ondernemingen en waarom doen zij wat zij doen? Deze week zijn wij in gesprek gegaan met Kaarsenmakerij De Punt, dit is een van de dagbestedingen van stichting Amerpoort die gevestigd is in de Ambachtshal. Lees het hele interview hier.

 

In de serie: ‘In gesprek met …’ gaan wij in gesprek met de ondernemers gevestigd in de Ambachtshal. Wie zijn de personen achter de ondernemingen en waarom doen zij wat zij doen? Deze week zijn wij in gesprek gegaan met Joost van Bouwontwerpbureau Schoonderwoerd. Lees het hele interview hier.

 

In de serie: ‘In gesprek met …’ gaan wij in gesprek met de ondernemers gevestigd in de Ambachtshal. Wie zijn de personen achter de ondernemingen en waarom doen zij wat zij doen? Deze week zijn wij in gesprek gegaan met Guus en Ineke van Kunst aan de Muur Soest. Lees het hele interview hier.

 

In de serie: ‘In gesprek met …’ gaan wij in gesprek met de ondernemers gevestigd in de Ambachtshal. Wie zijn de personen achter de ondernemingen en waarom doen zij wat zij doen? Deze week zijn wij in gesprek gegaan met Jimmy van Houten Vloeren Paleis! Lees het hele interview hier.

 

In de serie: ‘In gesprek met …’ gaan wij in gesprek met de ondernemers gevestigd in de Ambachtshal. Wie zijn de personen achter de ondernemingen en waarom doen zij wat zij doen? Deze week zijn wij in gesprek gegaan met Jasmijn van Jasmin-Ann! Lees het hele interview hier.

 

In de serie: ‘In gesprek met …’ gaan wij in gesprek met de ondernemers gevestigd in de Ambachtshal. Wie zijn de personen achter de ondernemingen en waarom doen zij wat zij doen? Deze week het eerste item, waarbij wij in gesprek zijn gegaan met Maaike van Oltskoel! Lees het hier.

Opening Ambachtshal

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00

Copyright © 2024 Ambachtshal.nl