Missie & Visie - Missie & Visie van de Ambachtshal Soest

Missie & Visie

Missie
De Ambachtshal is een authentiek concept wat creatieve en innovatieve ondernemers met elkaar verbindt. Wanneer je als ondernemer gevestigd bent in de Ambachtshal en gebruik maakt van het concept, kan je uitdagingen en samenwerkingen aangaan met andere creatieve ondernemers. Het concept geeft (startende) ondernemers een stevige basis om te kunnen groeien. Het is niet alleen een plek waar ondernemers hun ambacht uitoefenen, maar ook een plek waar men met plezier werkt en elkaar inspireert.
Wanneer je als ondernemer gevestigd bent in de Ambachtshal, kan je hier veel profijt van hebben. Op het moment dat jij als ondernemer bereidt bent anderen te helpen waar nodig, dan krijg je dit ook automatisch terug van degene die hier gebruik van gemaakt heeft. Op deze manier kunnen ondernemers van elkaar leren, elkaar inspireren, elkaar helpen en ook gebruik maken van elkaars netwerk. Dit is een mooie basis om als ondernemer individueel te kunnen groeien. De Ambachtshal is niet alleen een plek waar ondernemers hun ambacht uitoefenen, maar een plek waar samenwerken en van elkaar leren hoog in het vaandel staat.
De Ambachtshal is niet alleen in het leven geroepen voor creatieve ondernemers, maar het is ook een plek waar mensen met een beperking zich belangrijk, gewaardeerd en een onderdeel van de maatschappij voelen. Zij gaan hier namelijk niet naar de dagbesteding, maar naar hun werk. De samenwerking die ontstaat tussen de cliënten van Amerpoort en de ondernemers gevestigd in de Ambachtshal is uniek.

Visie
De Ambachtshal richt zich op creatieve ondernemers die op innovatieve manier samenwerken. Wij bieden een stevige basis voor deze ondernemers, geven hen advies wanneer zij ergens tegenaan lopen en helpen hen met zichzelf op de kaart zetten. De Ambachtshal is een plek waar een groot netwerk is, dit doordat er veel ondernemers bij elkaar in een pand zitten. Wij geloven namelijk heel sterk dat samen groeien harder gaat dan wanneer je alleen bent. Wij geven mensen een podium om te groeien en zij hoeven het zeker niet alleen te doen. Wij zijn sterk op zoek naar de verbinding tussen ondernemers.
Het is een plek waar veel roulatie is, mensen komen en groeien, wanneer zij uit hun jasje groeien en zij te groot worden voor hun plek kunnen zij de stap maken om hun onderneming elders te vestigen.
In de Ambachtshal is ook ruimte voor mensen die twijfelen om voor zichzelf te beginnen. Wij staan er voor open om mensen te helpen met het maken van een plan om van start te kunnen gaan.
Daarnaast hebben wij ook de unieke samenwerking met de Amerpoort. De Amerpoort is heel welwillend om met de ondernemers samen te werken. Dit betekend voor de cliënten van Amerpoort dat zij zich gewaardeerd en een onderdeel van de maatschappij voelen.

Opening Ambachtshal

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00

Copyright © 2024 Ambachtshal.nl