Soest Vergaderlocatie Ambachtshal | Ambachtshal Soest

Plan uw training of vergadering in het mooie Soest!

Gelegen in het mooie Soest ligt Vergaderlocatie Ambachtshal, een inspirerende plek ideaal voor onder andere vergaderingen, conferenties, workshops, heisessies, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten. De vergaderruimte heeft plek van 2 tot 40 personen en kan uitgebreid worden met een lunch, diner of borrel.

Door de ligging van onze vergaderruimte kunt u uw vergadering dus ook leuk combineren met een fietstocht door de Soester Duin of een bezoek aan het paleis. U kunt natuurlijk ook de Ambachtshal zelf gaan verkennen waar verschillende ambachtelijke bedrijven gevestigd zijn.

PARKEREN

De nieuwe vergaderlocatie heeft eigen gratis parkeerplaatsen voor de deur. U kunt de Ambachtshal ook bereiken met de bussen 70 (halte Koningsweg), 272 en 573 (beide halte Dorresteinweg).

VERGADERFACILITEITEN

U kunt voor uw bijeenkomst faciliteiten zoals een beamer, projectiescherm, flipover of whiteboard bijboeken. Uiteraard is er een snelle Wifi verbinding aanwezig. De tafelopstelling kan worden aangepast aan de grootte van uw groep. De prijzen hiervoor zijn:

Whiteboard/Flipover: €10/dagdeel
Beamer + scherm: €35/dagdeel

CATERING

Op aanvraag kunnen wij een coffee corner voor u klaarzetten met onbeperkt koffie, thee, water en een lekkernij. Dit kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch, ontbijt of een gezellige borrel. De arrangementen vindt u hier.

ZAALVERHUUR

Zaalverhuur: €100,00 per dagdeel en €190,00 voor een hele dag.

VERGADEROPSTELLINGEN

soest

Capaciteit per zaalopstelling:

Theater 40 personen
Carré/blok 20 personen
U-vorm 18 personen
Cabaret 28 personen
Receptie 40 personen
Boardroom 20 personen

Meer info over onze vergaderlocatie in Soest?
Mail of bel naar:
info@ambachtshal.nl
06-34201696
of
Vraag een offerte aan

 

Opening Ambachtshal

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00

Copyright © 2024 Ambachtshal.nl