Vergaderlocatie Ambachtshal in Soest - Ambachtshal Soest

Plan uw training of vergadering in het mooie Soest!

Kom vergaderen in het mooie Soest bij Vergaderlocatie Ambachtshal! Het ligt maar op 25 minuten afstand van Utrecht! Onze vergaderruimte is geschikt voor onder andere vergaderingen, conferenties, workshops, heisessies, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten. De vergaderruimte heeft plek voor 2 tot en met 40 personen.

De Ambachtshal zelf is vrij toegankelijk en een inspirerende plek. In de omgeving van Soest liggen de prachtige Soester Duinen en Paleis Soestdijk. U kunt uw vergadering dus ook leuk combineren met een fietstocht door de duinen of een bezoek aan het paleis. U kunt natuurlijk ook de Ambachtshal zelf gaan verkennen waar verschillende ambachtelijke bedrijven gevestigd zijn.

Klik hier om de folder van de Vergaderlocatie te bekijken

 

PARKEREN

De nieuwe vergaderlocatie heeft eigen gratis parkeerplaatsen voor de deur. U kunt de Ambachtshal ook bereiken met de bussen 70 (halte Koningsweg), 272 en 573 (beide halte Dorresteinweg).

FACILITEITEN

U kunt voor uw bijeenkomst moderne faciliteiten zoals een beamer, projectiescherm, flipover of whiteboard bijboeken. Uiteraard is er een snelle Wifi verbinding aanwezig. De tafelopstelling kan worden aangepast aan de grootte van uw groep. De prijzen hiervoor zijn:

Whiteboard/Flipover: €10/dagdeel
Beamer + scherm: €35/dagdeel

CATERING

Op aanvraag kunnen wij een coffee corner voor u klaarzetten met onbeperkt koffie, thee, water en een lekkernij. Dit kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch, ontbijt of een gezellige borrel. De arrangementen vindt u hier.

ZAALVERHUUR

Zaalverhuur: €100,00 per dagdeel en €190,00 voor een hele dag.

VERGADEROPSTELLINGEN

Vergaderopstellingen

Capaciteit per zaalopstelling:

Theater 40 personen
Carré/blok 20 personen
U-vorm 18 personen
Cabaret 28 personen
Receptie 40 personen
Boardroom 20 personen

Meer info? Mail of bel naar:
info@ambachtshal.nl
06-53307900
of
Vraag een offerte aan

Opening Ambachtshal

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00

Copyright © 2024 Ambachtshal.nl